Avagy magyar menni olasz csizma

2018. november 24. 07:03 - Danessz

Olaj és olajcsere

November huszadika, reggel fél hét. Ülök a laptop előtt, és próbálok valami érdekeset írni. Valljuk be nem könnyű, hiszen bár az autószerelés téma érdekes, de a Nissan nem ad okot arra, hogy ezt sokat gyakoroljam. Mert mi történt az utolsó poszt óta? Az ég világon semmi. A Nexenek jó választásnak tűnnek, legalábbis a kezdődő hidegben kifejezetten jól tapadtak a még száraz aszfalton, de a szakadó esőben is egész jónak tűnt. Ezt leszámítva pedig eljött az olajcsere / olajcsere / gyertyacsere időpontja. 

Az olajon változtattam a már korábbi posztban leírt indokok miatt. Végül szlovákiában vettem borzasztó kedvező áron Carlson 5W-40 motorolajat, - 6 litert 4500 forintért - így ez kerül bele. Kíváncsi leszek milyen lesz az autó. Ezt leszámítva végre meglépem a váltóolaj cserét, illetve a gyertya csere is időszerűvé vált. Sőt, utóbbit elkényelmeskedtem, és a gyári periódus szerint tényleg 30 ezer kilométert futott. Régóta gondolkoztam az irídium gyertyákon, és végül úgy döntöttem ezek lesznek a következő időkben bent. Ami borzasztóan érdekelt, hogy milyen lesz a kiszedett gyertya, de teljesen szép, rozsdabarnás árnyalatú volt. 

 

Lényegében ennyi történt. Ha már unalmas poszt lett, legalább rövid.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolaszmelorulettkerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4514382494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Avagy magyar menni olasz csizma
süti beállítások módosítása